Popis
Kýtou nazýváme u jelena celou zadní čtvrt,jde tedy o největší soubor svalů – najdeme v něm vrchní šál,ořech,váleček i květovou špičku. Maso je téměř bez tuku. Možnosti jeho úprav jsou téměř nekonečné – steak,pečení,dušení,rolády,řízky…
Od: 0 Kč
Kýtou nazýváme u jelena celou zadní čtvrt,jde tedy o největší soubor svalů – najdeme v něm vrchní šál,ořech,váleček i květovou špičku. Maso je téměř bez tuku. Možnosti jeho úprav jsou téměř nekonečné – steak,pečení,dušení,rolády,řízky…
Hmotnost | 1 kg |
---|---|
Zvěřina | Jelen lesní |
Stav | Chlazené |
Skladování | 0°C až 4°C – až 40 dní |
Velikost balení | 0,4 kg, 0,5 kg, 0,6 kg, 0,7 kg, 1,1 kg |