12.8. je naše prodejna uzavřena - jsme na akci The Most Fest
Naše sušené maso

Jak děláme jerky u nás

Sušené maso, je takové, které je konzervované vysušením. Vysušením dojde k uzavření povrchu masa a ani v nejmenším nepřipomíná syrové.

Postup sušení u nás je jednoduchý, vybráné vystařené maso zbavíme tuku a nařežeme na tenké plátky, ty naložíme do vybraného koření a po řádném ručním promíchání necháme minimálně jeden den v chladu odležet.

Po odležení putuje maso do naší udírny – zde se okouří dubovým kouřem a vysuší při 60°C.

Naše sušené maso nyní máme v příchutí Pepř – připravujeme pro Vás ale i další – přírodní, jen se solí, sweet chili.

Můžete si ho zakoupit u nás v farmě v naší prodejně, nebo si ho nechat zaslat zásilkovnou.

Věříme že si pochutnáte a budete se pro něj vracet stále a stále