Popis
Kýtou nazýváme u jelena celou zadní čtvrt,jde tedy o největší soubor svalů – najdeme v něm vrchní šál,ořech,váleček i květovou špičku. Maso je téměř bez tuku. Možnosti jeho úprav jsou téměř nekonečné – steak,pečení,dušení,rolády,řízky…
Od: 0 Kč
Kýtou nazýváme u jelena celou zadní čtvrt,jde tedy o největší soubor svalů – najdeme v něm vrchní šál,ořech,váleček i květovou špičku. Maso je téměř bez tuku. Možnosti jeho úprav jsou téměř nekonečné – steak,pečení,dušení,rolády,řízky…
Hmotnost | 1 kg |
---|---|
Zvěřina | Jelen lesní |
Stav | Mražené ❄️ |
Skladování | při -18°C – 180 dní |
Velikost balení | 0,5 kg, 0,8 kg, 1,2 kg |